industrigrindar

En industrigrind är en förlängning av industristängslet och måste förstås skydda det som finns innanför den - men den ska också vara en enkel och säker inpassage för de som har tillstånd.

slaggrindar och skjutgrindar för industri

Industrigrinden har flera viktiga funktioner: den ska förstås vara säker och avskräckande för att förhindra intrång och skadegörelse, men den är också en viktig del i passagekontrollen. Den som behöver passera grinden ska kunna göra det på ett enkelt och säkert sätt. Därför är det viktigt att industrigrinden får rätt typ av lås och att man överväger om den ska vara automatisk eller inte.

Den vanligaste grinden för industri är slaggrinden med enkla profiler. Den är galvaniserad och kan också pulverlackas för att passa till exempel industristängslet. Industrislaggrinden finns i flera mått och som enkelgrind eller dubbelgrind. Du kan få den så bred som upp till 12 meter (6 meter per blad).

Vår industrigrind har många fördelar:

  • Grinden finns i flera höjder och bredder och kan fås med taggtråd på toppen
  • Den är rostskyddad samt har hög kvalitet
  • Det är en lagervara som snabbt kan bytas ut om ett grindblad skulle bli påkört
  • Den kan utrustas med grindmotor vid installationen, eller senare
  • Industrigrindarna har mycket lång hållbarhet

Vi monterar även skjutgrindar och vikgrindar. Det är bra val när utrymmet framför eller bakom grinden är begränsat. Du kan få skjutgrindar och vikgrindar med öppningsmått på upp till tio meter. Skjutgrinden öppnas åt ett håll och behöver inget extra utrymme. Vikgrinden har grindblad som viks på mitten.

Komplettera industrigrinden med ett säkert industristängsel.

automatik för industrigrinden

Det finns många fördelar med en automatisk industrigrind. Framför allt kan du lättare kontrollera den trafik som kommer, med styrning via kod, fjärrkontroll, mobiltelefon eller fotoceller. Vi kan hjälpa dig att installera det du behöver så att du får en grind som verkligen underlättar i vardagen.

Här kan du begära en offert på en industrigrind.