VILLAgrindar

En grind till trädgården ska både se välkomnande ut och markera din tomtgräns. Vi hjälper dig med både enkelgrindar och grindar som du kan köra bilen genom.

grindar för trädgården

Våra mest populära grindar är profilgrinden och nätgrinden. Profilgrinden har ett tidlöst och klassiskt utseende medan nätgrinden ger extra säkerhet. Det är bra om du har små barn eller djur. Båda grindmodellerna är vanliga tillsammans med villastängsel, men de passar också om du har ett trästaket eller när en häck ramar in tomten. Våra profilgrindar håller proffskvalitet och följer svensk standard enligt Sveriges stängselentreprenörers förening.

Våra villagrindar har många fördelar:

  • De finns i flera höjder och bredder, och kan specialbeställas efter andra mått
  • De har mycket hög kvalitet och håller länge
  • Grindarna finns i fyra standardfärger: mörkgrön, olivgrön, svart och varmfrzinkad

smidesgrindar och trägrindar

Vill du ha en mer exklusiv grind eller har du särskilda önskemål om design och useende? Då är en smidesgrind ett perfekt val. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av smidesgrindar - över 70 modeller - till mycket hög kvalitet. Smidesgrindarna har dubbelt rostskydd och tio års rostskyddsgaranti.

En annan favorit är Pålsboda, som ser ut som en klassisk trägrind men som egentligen är tillverkad i plast och därför är helt underhållsfri. Ett riktigt bra val när du vill ha en grind som ser klassiskt lantlig ut, men slippa underhållet som en riktig trägrind innebär.

För att se vårt stora sortiment av smidesgrindar kan du ladda ner vår katalog.