VILLAgrindar

En grind till trädgården ska både se välkomnande ut och markera din tomtgräns. Vi hjälper dig med både enkelgrindar och grindar som du kan köra bilen genom.

grindar för trädgården

Våra mest populära grindar är profilgrinden och nätgrinden. Profilgrinden har ett tidlöst och klassiskt utseende medan nätgrinden ger extra säkerhet. Det är bra om du har små barn eller djur. Båda grindmodellerna är vanliga tillsammans med villastängsel, men de passar också om du har ett trästaket eller när en häck ramar in tomten. Våra profilgrindar håller proffskvalitet och följer svensk standard enligt Sveriges stängselentreprenörers förening.

Våra villagrindar har många fördelar:

  • De finns i flera höjder och bredder, och kan specialbeställas efter andra mått
  • De har mycket hög kvalitet och håller länge
  • Grindarna finns i fyra standardfärger: mörkgrön, olivgrön, svart och varmförzinkad

smidesgrindar och trägrindar

Vill du ha en mer exklusiv grind eller har du särskilda önskemål om design och utseende? Då är en smidesgrind ett perfekt val. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av smidesgrindar - över 70 modeller - till mycket hög kvalitet. Smidesgrindarna har dubbelt rostskydd och tio års rostskyddsgaranti.

En annan favorit är Pålsboda, som ser ut som en klassisk trägrind men som egentligen är tillverkad i plast och därför är helt underhållsfri. Ett riktigt bra val när du vill ha en grind som ser klassiskt lantlig ut, men slippa underhållet som en riktig trägrind innebär.

För att se vårt stora sortiment av smidesgrindar kan du ladda ner vår katalog. 


 

Villagrindar med olika öppningssätt

Det finns flera typer av grindar och du behöver tänka på vilken villagrind som passar ditt behov bäst. Nedan kan du läsa om de olika typerna av villagrindar som finns.

Skjutgrind - Behöver inget extra utrymme vid öppning och öppnas åt ett håll. Vi erbjuder ett flertal skjutgrindar för din villa i olika mått.  

Slaggrind - Går att få i flera olika utföranden och gör att du enkelt kan ta dig in och ut. Den går att få som både enkelgrind och dubbelgrind till villan. Dubbel slaggrind har två grindblad och öppnas åt varsitt håll. Detta är ett bra alternativ för bilinfarten. 

Vikgrind - Har grindblad som viks på mitten. Denna går att kombinera med trästaket, stängsel och smidesstaket. 

Komplettera grinden med våra villastängsel.

Vi finns i Stockholm med omnejd och hjälper dig med allt från val av material till montering av grindarna. Tveka inte att höra av dig!