smidesstaket

Smidesstaketen hör till de mest exklusiva staken. Det är klassiskt, elegant och tidlöst och de finns i en mängd olika modeller så att du ska kunna välja den design som passar bäst. Staketet är mer lättskött än vanliga trästaket och kräver knappt något underhåll. Här är specialmått aldrig ett problem!

staket i smide

Smidesstaket är en investering både för nuet och för framtiden. Smide är ett vackert material som kan anpassas på en mängd olika sätt, vilket ger oändliga möjligheter vad gäller designen. Vår leverantör kan erbjuda mer än 70 olika modeller, och alla går att anpassa ytterligare med specialmått, utforming och lack. När du köper ett staket i smide får du ett områdesskydd som kommer att hålla resten av ditt liv, eftersom smidet är dubbelt rostskyddat och åldras på ett vackert sätt. Ett staket i smide är ett nästintill underhållsfritt staket som förhöjer intrycket av alla typer av miljöer.

Det finns flera olika typer av smide och det gör att materialet finns i flera olika prisklasser. Modeller i rörprofil är ihåliga medan andra modeller tillverkas i genomgående järn. Det är också olika hur mycket utsmyckningar och detaljer de olika smidesstaketen har, och även det påverkar priset. Smidesstaketen finns både i standard- och specialmått. Det finns en smidesmodell för alla!

Har du lutande mark på din tomt? Inga problem det löser vi! Antingen kan man montera staketet på en rak grund - gör man det bildas en trappa av smidesstaketet. Du kan även måttbeställa smidesstaketet så det är anpassat efter din tomts lutning. 

Smidesstaket har en mängd fördelar:

  • Det är helt underhållsfritt och mycket hållbart tack vare dubbelt rostskydd
  • Det ger ett mycket exklusivt intryck som förhöjer värdet på din bostad
  • Det finns ett stort antal modeller och kan måttanpassas för att passa perfekt.


Våra smidesstaket kommer från en av världens ledande leverantörer och det gör att vi kan vara säkra på den höga kvaliteten oavsett vilken modell du väljer. Fabriksproduktionen är noga övervakad och ISO-certifierad. Reproducerbarheten gör det också enkelt att komplettera staketet vid senare tillfälle om det skulle behövas. 

Välj själv hur ditt smidesstaketet ska monteras - sektionerna kan monteras med exempelvis stålstolpar, murade stolpar eller direktgjutna stolpar. 

smidesgrindar

Smidesstaketet kompletteras ofta med en eller flera smidesgrindar. Här finns förstås både gånggrindar, dubbelgrindar och skjutgrindar i samma modell som smidessektionerna. En smidesgrind i trädgården är också vacker i sig själv, att kombinera med ett trästaket eller en uppvuxen häck i villaträdgården.

Läs mer om de grindar & smidesgrindar Stockholm stängsel erbjuder.

Smidesgrinden har samma höga kvalitet som staketsektionerna och är dessutom ett bra alternativ om du vill ha en grindmotor som öppnar och stänger grinden automatiskt. Vi kan förstås hjälpa dig med både montage av ditt smidesstaket och smidesgrind, samt installation av en passande grindmotor. Kontakta oss för en offert!