förskoleSTÄNGSEL

Förskolestängsel ger hög säkerhet för skolor och förskolor. Det har mindre maskor och monteras med stolparna på utsidan för att förhindra klättring.

stängsel med mindre maskor

Förskolestängsel, eller barnstugestängsel som det också kallas, är framtaget för skolor, förskolor, lekparker och liknande inrättningar. Stängslet ger en högre säkerhet och hållbarhet än det vanliga stängslet: det har stolparna på utsidan och mindre maskor i nätet för att undvika olyckor där barn fastnar eller sticker ut armarna igenom nätet. Det är dessutom extra slitstarkt och klarar därför av det stora slitage som det ofta utsätts för. En annan stor fördel med barnstugestängsel är att det kan placeras på nästan vilket underlag som helst. 

Förskolestängsel har många fördelar:

  • Det är helt underhållsfritt
  • Det håller länge
  • Det är lätt att reparera om något skulle hända, tex vid påkörningsskador


Vårt stängsel håller proffskvalitet och följer svensk standard enligt Sveriges stängselentreprenörers förening. Välj till en överliggare för att få ett extra stabilt stängsel.
 

montage av förskolestängsel

Förskolestängsel monteras på samma sätt som villastängsel, men med stolpar och stag på utsidan av nätet för att förhindra klättring. Vi direktgjuter stolparna i marken, vilket betyder att vi gräver ner till tjälfritt djup och därfter gjuter stolparna med betong. Dessutom stagas alla hörn- och ändstolpar med snedstag, så att de står stadigt.

Vill du att vi hjälper dig med montaget? Våra montagebilar är fullutrustade och har med allt material som behövs för ditt montage. Vi startar i tid och blir färdiga i tid, och lämnar självklart montageplatsen i bra skick. Kontakta oss för en offert!