VILLASTÄNGSEL

Villastängsel är ett populärt val för trädgården och det är lätt att förstå varför. Ett stängsel är hållbart, helt underhållsfritt, och det passar de flesta villatomter.

stängsel för din trädgård

Villastängsel är bland de mest populära valen för villaträdgården. Det klassiska nätade stängslet kallas av många för nätstaket eller Gunnebostängsel, men heter egentligen flätverksstängsel. Stängsel finns i fyra standardfärger: mörkgrön, olivgrön, svart och varmförzinkat, och i flera höjder mellan 800 mm och upp till 2000 mm. Det gör att det passar bra oavsett om du bara vill ha ett staket som ramar in din tomt eller om du vill skydda odlingarna eller rabatterna från till exempel rådjur.

Stängsel har många fördelar:

  • Det är helt underhållsfritt
  • Det håller länge, både nät och stolpar är mycket tåliga
  • Det är lätt att reparera om något skulle hända, tex vid påkörningsskador
  • Villastängsel ger en ökad säkerhet och trygghet


Vårt stängsel håller proffskvalitet och följer svensk standard enligt Sveriges stängselentreprenörers förening. Ditt villastängsel har samma höga kvalitet som de stängsel du ser utanför skolor, förskolor och i andra offentliga miljöer. Välj till en överliggare för att få ett extra stabilt stängsel. Vi hjälper dig med allt från material till montage.

Är du intresserad av att hålla borta större och mindre djur från din trädgård? Då rekommenderar vi att du läser mer om det på sidan om viltstängsel.

montage av VILLAstängsel

Villastängsel är inte svårt att montera, men materialet är både tungt och skrymmande och om du är ovan tar det ofta ganska lång tid. Stängsel brukar oftast direktgjutas i marken, vilket betyder att vi gräver ner till tjälfritt djup och därfter gjuter stolparna med betong. Dessutom stagas alla hörn- och ändstolpar med snedstag, så att de står stadigt.

Vill du att vi hjälper dig med montaget? Våra montagebilar är fullutrustade och har med allt material som behövs för ditt montage. Vi startar i tid och blir färdiga i tid, och lämnar självklart montageplatsen i bra skick. Kontakta oss för en offert!