VILtSTÄNGSEL

Har du problem med djur som tar sig in och förstör trädgården eller odlingen? Eller sker det många viltolyckor på vägen? Viltstängsel är ett prisvärt stängsel som dessutom går fort att montera. Det används ofta runt villatomten, längs motorvägar, runt odlingen eller djurhägnet.

viltstängsel runt din trädgård, inhägnad eller längs landsvägen

Viltstängsel är ett kostnadseffektivt stängsel som smälter bra in i naturen. Stängslet håller borta djur som exempelvis rådjur, vildsvin, hjort, älg och även mindre vilda djur. Det syns ofta längs våra vägar som skydd mot vilt, som trädgårdshägn, runt odlingar eller uppvuxna trädgårdar. Viltstängslets galvade nät finns i många olika dimensioner med större eller mindre maskor, för att anpassas efter ändamålet, och det kan monteras med träpålar, stålstolpar eller metallstolpar.

Viltstängsel har flera fördelar:

  • Det är helt underhållsfritt i och med det galvade nätet och de impregnerade pålarna
  • Det är prisvärt och du får en lång sträcka för liten peng
  • Det går snabbt att montera och är lätt att ta bort om du behöver en temporär lösning

Vårt vanliga viltstängsel monteras med vridknutsnät men det finns även andra nättyper som kan användas som djurstängsel. Fixknutsnät, x-knutsnät, hönsnät och svetsat när är andra möjliga alternativ till vilthägn om man behöver starkare knutar eller än mindre maskor. Vi erbjuder flera olika storlekar när det kommer till maskbredd.

snabbt montage av djurstängsel

En stor fördel med viltstängsel är att det går snabbt att montera. Träpålarna slås ner i marken med stolpnedslagare eller gummiklubba och ingen gjutning behövs. Det gör också att viltstänglet lätt kan tas bort om behovet ändras. Om marken är stenig eller berg används bergdubb för att fixera stolparna. 

Viltstängslet går att kombinera med grindar vid behov. Vi på Stockholm stängsel & montage erbjuder ett brett urval av grindar, läs mer om de grindar vi erbjuder här.

Vill du att vi hjälper dig med montaget? Vi har materialet som behövs för ditt montage och hjälper dig med allt från val av stängsel tills det är monterat på platsen- smidigt och enkelt. Vi finns i Stockholm med omnejd, inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Kontakta oss för en offert!